Υπηρεσίες

Κλειστά τμήματα 5-7 ατόμων

Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται σε personal και μίνι γκρουπ.

Μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται σωματική αξιολόγηση πριν από την έναρξη του προγράμματος και επαναλαμβάνεται κάθε 2 μήνες.

Διορθωτική – Θεραπευτική άσκηση

Σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης είναι να αποτρέψει  μελλοντικούς τραυματισμούςνα προσφέρει μια γρήγορη και σωστή αποκατάστασηνα βελτιώσει το εύρος κίνησης των τραυματισμένων μυών και να επαναφέρει την κινητική λειτουργικότητα των αρθρώσεων. Δίνοντας έμφαση σε μια πιο λειτουργική και ευχάριστή καθημερινότητα χωρίς πόνο.

Πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών

Εξειδικευμένα προγράμματα για την ομαλή μετάβαση μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό ή και ένα χειρουργείο με σκοπό τη σωστή επανεκπαίδευση και ενδυνάμωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και την αποτροπή ενός μελλοντικού τραυματισμού.

Χρόνιες παθήσεις

Εξειδικευμένα προγράμματα για άτομα με παθήσεις όπως Καρδιαγγειακές, Αναπνευστικές, Διαβήτης, Νευρομυϊκές, Μυοσκελετικές, Παχυσαρκία, Καρκίνος, Νεφροπάθειες, AIDs άλλα και αυτοάνοσα νοσήματα όπως Νόσος του Chron, κοιλιοκάκη, κ.λ.π.

Το Pilates βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις εγκύους. Είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους γυμναστικής κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και της μετέπειτα περιόδου, της σωματικής αποκατάστασης. Βοηθάει να συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους. Η φυσική αυτή μεταβολή που υφίσταται το σώμα της γυναίκας επιδρά όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη ψυχολογία της.

Άτομα της τρίτης ηλικίας που δεν έχουν γυμναστεί μέχρι τώρα, έχουν την ευκαιρία στο χώρο μας να αισθανθείτε υγιείς και νεότεροι. Μέσα από συνδυασμών διάφορων τεχνικών εκγύμνασης και σωστή επανεκπαίδευση της αναπνοής θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αντοχή, δύναμη και θα έχουν μια λειτουργική, καλύτερη και χωρίς πόνους καθημερινότητα.

Η μέθοδος Pilates είναι ένας συνδυασμός ανατολικών φιλοσοφιών και Δυτικής άσκησης. Παντρεύει την κίνηση με την αναπνοή, του νου με το σώμα. Σήμα κατατεθέν ενός “Πιλατικού” σώματος είναι το σταθερό κέντρο. Τα στοιχεία που δανείστηκε κυρίως ο Pilates από την Ανατολική φιλοσοφία έχουν να κάνουν με τη χρήση του κέντρου – κοιλιά.