Υπηρεσίες

Χρόνιες παθήσεις

Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία ενός ατόμου και αποτελεί την καταλληλότερη «μη φαρμακευτική» παρέμβαση για την πρόληψη και αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων.

Συμβάλλει στη μείωση του άγχους και του στρες, στην πρόληψη ή ακόμη και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, την αυτό-εικόνα και την αυτό-αποτελεσματικότητα.

Επίσης, βελτιώνει τη διάθεση και συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση του ατόμου.

Η τακτική άσκηση θα σας βοηθήσει να ζήσετε υπό αυτές τις συνθήκες, και το πιο σημαντικό, μπορεί να ελαχιστοποιήσει ή να αντιστρέψει μερικά από τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.

Η άσκηση δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο με το οποίο γυμνάζονται οι αθλητές για να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις, ούτε είναι το εκλεκτό εκείνο εμπόρευμα που μπορεί κάποιος να αγοράσει σε ένα κέντρο γυμναστικής για να φτιάξει γερό και καλλίγραμμο σώμα και ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος πολυτελείας, το οποίο απολαμβάνει μια και μόνο προνομιούχος τάξη.

Η άσκηση αποτελεί ένα κοινωνικό αγαθό που μπορεί να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, υγεία, ζωτικότητα και ψυχαγωγία σε κάθε άτομο.

Σήμερα, η άσκηση αποτελεί μια κοινωνική επιταγή, μια υποχρέωση του ατόμου προς τον εαυτό του και την πολιτεία, της οικογένειας προς τα μέλη της, αν θέλει να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις με γιατρούς και νοσοκομεία και αν αποβλέπει στη φροντίδα και την πρόληψη με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς, εύρωστου και παραγωγικού λαού.

Για αυτό το λόγο θα βρείτε  στο χώρο μας εξειδικευμένα προγράμματα για άτομα με παθήσεις όπως Καρδιαγγειακές, Αναπνευστικές, Διαβήτης, Νευρομυϊκές, Μυοσκελετικές, Παχυσαρκία, Καρκίνος, Νεφροπάθειες, AIDs άλλα και αυτοάνοσα νοσήματα όπως Νόσος του Chron, κοιλιοκάκη, κ.λ.π.

Σας παρέχουμε ασφάλεια και εχεμύθεια για να μπορείτε να επισκέπτεστε τον χώρο μας χωρίς ενδοιασμούς.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το σώμα σας και το νου σας με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό προς εσάς.

Κλειστά τμήματα 5-7 ατόμων

Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται σε personal και μίνι γκρουπ.

Μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται σωματική αξιολόγηση πριν από την έναρξη του προγράμματος και επαναλαμβάνεται κάθε 2 μήνες.