Βιογραφικό

Ραζακιά Εύη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη

Από 3 χρονών ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα του τραμπολίνου.

Αποφοίτησα από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014 με ειδικότητα ενόργανη και κατεύθυνση χρόνιες παθήσεις και εργομετρικά

Kάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με εξειδίκευση στον καθυστερημένο μυϊκό πόνο.

Πιστοποιήθηκα στο Corrective Exercise (Διορθωτική/Θεραπευτική άσκηση) από τη National Academy of Sports Medicine της Αμερικής.

 Μετεκπαιδεύτηκα στη μέθοδο Pilates, TRX, Yoga και Personal Training

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινάει από το πρώτο έτος  φοίτησης όπου εργάστηκα ως προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής στο μαζικό αθλητισμό αλλά και στο πρωταθλητισμό για τα επόμενα 4 χρόνια. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος των σπουδών μου εργάστηκα σε διάφορα γυμναστήρια ως instructor pilates, yoga, trx, body bars, abs&hips και ως υπεύθυνη για την επίβλεψή των ασκούμενων στα βάρη. Ταυτόχρονα, δούλευα και ως personal trainer.

Από το 2018 διατελώ ταμίας στην Πανελλήνια Ένωση Προώθησης των Γυναικών στον Αθλητισμό και τα Σπορ (Π.Ε.Π.Γ.Α.Σ.) που έχει ως σκοπό να δώσει στις γυναίκες όλων των ηλικιών το δικαίωμα να κατακτήσουν όχι μόνο τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συμμετοχή στον αθλητισμό και την φυσική δραστηριότητα, αλλά και την ισότιμη συμμετοχή σε όλες τις ηγετικές θέσεις της διοίκησης του αθλητισμού.