Υπηρεσίες

Εγκυμοσύνη Ενδυνάμωση & pilates

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος σημαντικής αλλαγής στο σώμα μιας γυναίκας.

Μόλις πραγματοποιηθεί η σύλληψη, το γυναικείο σώμα υφίσταται προοδευτικά μεταβολές και προσαρμογές ώστε να ανταποκριθεί σωστά στη δημιουργία και την ανάπτυξη μιας καινούριας ζωής.

Η διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι συνήθως 40 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της κύησης των 9 μηνών, το σώμα θα έχει πολυάριθμες φυσικές και συναισθηματικές αλλαγές στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη γέννηση.

Μια υγιής εγκυμοσύνη περιλαμβάνει σωστή διατροφή, ήπια έως μέτρια άσκηση και απαραίτητη διαχείριση του άγχους.

Συμμετέχοντας στα ειδικά προγράμματα για εγκύους, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις, ανησυχίες αλλά και χαρές με άλλες μέλλουσες μαμάδες.

Το Pilates βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις εγκύους. Είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους γυμναστικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και της μετέπειτα περιόδου, της σωματικής αποκατάστασης. Βοηθάει να συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους.

Η φυσική αυτή μεταβολή που υφίσταται το σώμα της γυναίκας επιδρά όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη ψυχολογία της.

Ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα των απλών και ακίνδυνων ασκήσεων που βοηθούν να κρατηθεί το σώμα σε καλή φυσική κατάσταση, αντιλαμβάνονται καλύτερα τις αλλαγές που υφίσταται το σώμα αυτή την περίοδο και ενισχύεται το αίσθημα της ασφάλειας.

Η συγκεκριμένη μέθοδος εναρμονίζει κάθε κίνηση με σωστή αναπνοή έτσι ώστε να αποφεύγονται τα πιασίματα και τα πρηξίματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επίσης η διαδικασία του τοκετού γίνεται πολύ ευκολότερη.

Ο καλός μυϊκός τόνος των μυών της λεκάνης κάνει πιο εύκολη την εξώθηση του νεογνού κατά την διάρκεια του τοκετού.

Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα για εγκύους ξεκινούν μετά το πρώτο τρίμηνο και μπορούν να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στο χώρο μας θα νιώσετε την φροντίδα και την προστασία που χρειάζεστε σαν μελλοντικές μανούλες.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε χαμόγελα και μια εγκυμοσύνη χωρίς πόνους.

Κλειστά τμήματα 5-7 ατόμων

Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται σε personal και μίνι γκρουπ.

Μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται σωματική αξιολόγηση πριν από την έναρξη του προγράμματος και επαναλαμβάνεται κάθε 2 μήνες.